2013 Haast geen alles verwoestende en toegezegde stormen door climat lobby boven Oceaan !

2013 Haast geen alles verwoestende en toegezegde stormen door climat lobby boven Oceaan !

Er zouden enorme en extreme stormen komen, we kregen het klimaat van Dyon in Nederland, planten en vogels uit het Middelandse zeegebied zouden ook in Nederland komen, de dikke wintertrui kon in de kast blijven ……..en een Elfstedentoch zou nooit meer plaatsvinden ……allemaal de schuld van de multinationals, international kapitalisme en uitstoot van fabrieken …. AZ

Extreem weinig orkanen boven Atlantische Oceaan in 2013
Het Atlantische orkaanseizoen was in 2013 uiterst kalm. Slechts twee tropische stormen ontwikkelden zich tot een orkaan, aldus de Amerikaanse weerdienst NOAA gisteren. Het gaat om het op vijf na kalmste orkaanseizoen sinds 1950. Het orkaanseizoen loopt van juni tot eind november.

© afp.
Vorig jaar richtte de orkaan Sandy een ravage aan in het oosten van de VS.De atmosferische omstandigheden waren zeer ongunstig voor de vorming van orkanen boven de Atlantische Oceaan en de Golf van Mexico. Dertien tropische stormen kregen een naam toebedeeld, maar slechts twee ervan, Ingrid en Humberto, ontwikkelden zich tot een orkaan. Ze reikten bovendien niet tot de zwaarste klasse.

Het gaat om het laagste aantal sinds 1982. Meteorologen hadden niettemin een actief orkaanseizoen verwacht, met 13 tot 20 tropische stormen en zeven tot elf orkanen.

Vorig jaar richtte de orkaan Sandy een ravage aan in het oosten van de VS. Dit jaar trok alleen de tropische storm Andrea, de eerste van het seizoen, over het Amerikaanse binnenland.

Bron Volkskrant

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s