Een urenlang orgasme?

Een urenlang orgasme? Ontdek het vallei-orgasme…

vallei orgasmeHet nieuwe boek van Marleen Janssen, genaamd ‘Alleen voor vrouwen’, verschijnt vandaag. Het boek gaat over je eigen seksualiteit opwekken en hoe kan dat nou beter dan jezelf leren kennen. Masturberen, Vallei-orgasmes en nog veel meer praat alleen voor vrouwen. Blogger Chantal Bolleman verdiept zich hier in.

Het vallei-orgasme is de Rolls Royce onder de orgasmes. Het golft door je lichaam en kan uren duren. Het zorgt voor meer genot en geeft ook meer energie.In Alleen voor vrouwen vertelt Marleen Janssen, journalist en ervaringsdeskundige, hoe ze kennismaakte met de oosterse visie op vrouwelijke seksualiteit. Seks wordt weer spannend, fijn, liefdevol, gezond: het vallei-orgasme zorgt voor een revolutie in de Nederlandse slaapkamer!

Toen ik het boek kreeg had ik grote verwachtingen over wat de schrijfster nou precies bedoelt met; Alleen voor vrouwen. Ik had eigenlijk verwacht dat ze zou beschrijven hoe je meer uit je seksleven kunt halen, maar dat is niet helemaal waar dit boek over gaat. De schrijfster van het boek onderzoekt door middel van vele interviews en achtergrondinformatie hoe je meer uit jezelf kunt halen en een vallei-orgasme kunt krijgen. Elke keer vraag ik me weer af of ze een tipje van de sluier oplichten en vertellen wat er nou zo geweldig is aan het krijgen van urenlange orgasmes, maar het tegendeel is waar. Aan het eind van het boek weet ik nog niet wat het vallei-orgasme nou precies is. Als je hier achter wilt komen moet je een cursus volgen. Het boek draait teveel om de theorie zonder dat je weet wat je er nou precies mee kunt doen.

Het boek is wel met humor geschreven en heeft verschillende visies over seks. Daarnaast wordt er veel theorie gegeven over hoe je ook seks kunt hebben met jezelf, zonder dat je daarvoor een man nodig hebt. Om eerlijk te zijn heb ik niet heel veel van de theorie uit het boek geleerd, jammer ik verheugde mij hier stiekem wel op. Marleen beschrijft overigens niet alleen wat het vallei-orgasme kan doen met jouw seksleven maar ook met je gewone leven. Je voelt je energieker en hebt meer zin om dingen te ondernemen. Het gaat over het vinden van de juiste energie in je lichaam.

Het boek is een echte aanrader als je van plan bent om je echt te verdiepen in het Vallei-orgasme en niet alleen jouw seksleven maar ook jouw dagelijkse leven meer energie te geven. Wil je nou lekker op de bank kruipen en meer te weten komen over seks, dan zou ik dit boek niet zo snel kiezen. De theorie in het boek kan namelijk vrij taai zijn, omdat het over een en dezelfde theorie gaat. Ik had gehoopt op meer diepgang en uitleg en minder over het feit dat als je het echt wilt leren, je de cursus maar moet volgen.

Tekst: Chantal Bolleman

 

http://boeken.blog.nl/leestips/gezondheid-leestips/2014/01/14/een-urenlang-orgasme-ontdek-het-vallei-orgasme?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s