‘Hoe leer ik Wilders bashen.’ In 15 handzame regels.

 

 

Gepubliceerd door Joost Niemöller
facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

P1040738

 

Vanaf het moment dat Wilders niet meer voor de VVD in de Kamer zit, wordt hij in de media gekleineerd, gepest, veroordeeld, gedemoniseerd, weggehoond. Dit gebeurt steeds op dezelfde manier.  Dit zijn de 15 handzame regels om Wilders te bashen.  

 

 1. Ga nooit in op de argumenten die Wilders gebruikt. Publiceert hij rapporten met cijfers, zeg dan dat die rapporten niets waard kunnen zijn want Wilders gaf er opdracht voor. (Hetzelfde argument kan gegeven worden over praktisch ieder rapport van pakweg de WRR, maar dat hoor je nooit.)
 2. Zeg dat Wilders ‘nu echt te ver gegaan is’, en dat hij ‘radicaliseert’, ook al zegt hij niets nieuws.
 3. Schep een beeld van Wilders als dictator in eigen kring en van eindeloos gedoe onder ‘zijn’ Kamerleden dan wel gemeenteraadsleden. Voed dit beeld aan de hand van opgestapte, verbitterde politici. Gebruik gelekte mail.
 4. Houd vol dat Wilders op de een of andere manier een fascist is, ook al moeten hiervoor zeer vergezochte, abstraherende, redeneringen opgevoerd worden.
 5. Zeg dat Wilders dan misschien zelf geen fascist is, maar dat hij wel omgaat met fascistische, dan wel antisemitische partijen in andere landen, ook al zijn hiervoor geen harde bewijzen aan te voeren.
 6.  Suggereer dat Wilders geholpen wordt met duistere internationale geldstromen, liefst ‘Joodse’,  omdat veel mensen zich ook na WO II altijd door dit argument laten aanspreken.
 7. Verwijt Wilders dat hij geen ‘oplossingen’ heeft in het integratiedebat (of sowieso elk ander debat) ook al zijn de zogenaamde ‘oplossingen’ van andere partijen alleen maar schijn.
 8. Stel dat Wilders wel weer ‘normaal’ zal worden als hij niet meer beveiligd wordt.
 9. Dreig, expliciet of impliciet, met geweld tegen Wilders.
 10. Geef andere politici credits voor kritische maatschappelijke opmerkingen over bijvoorbeeld immigratie, die Wilders ontzegd worden.
 11. Maak denigrerende terzijdes over de aanhang van Wilders.
 12. Blijf herhalen dat Wilders ‘wegliep’  bij een kabinet waar hij niet eens in zat.
 13. Negeer de werkelijkheid waar Wilders naar verwijst. Immigratieproblematiek. Multicultureel beleid. Etnisch daderschap. Verdwijnen van democratie door meer EU.
 14. Noem Wilders een ‘populist.’ Ook al weet niemand wat dat betekent.
 15. Associeer Wilders met massamoordenaars als Breivik, op basis van de niet inhoudelijk te duiden uitspraken van deze psychopaat.

http://joostniemoller.nl/2014/02/hoe-leer-ik-wilders-bashen-in-15-handzame-regels/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s