Trump roept hulp in van Sarah Palin !

 1. 2 juli 2016, 02:01

  Sarah Palin moet Trump helpen

  Donald Trump in Colorado.
  Donald Trump in Colorado. © AFP

  Presidentskandidaat Donald Trump heeft vrijdag tijdens een bezoek aan een conferentie voor conservatieven de hulp van Sarah Palin ingeroepen. De voormalige gouverneur van de staat Alaska was aangetrokken als opwarmer voor Trump voor de Western Conservative Summit in Denver, Colorado. Het was het eerste bezoek van Trump aan Colorado ooit, aldus The Guardian.

  Palin, die in 2008 ‘running mate’ van de Republikeinse kandidaat John McCainwas, werd geïntroduceerd als een ‘conservatief politiek icoon’. Donald Trump heeft de stemmen van ultra-conservatieve Amerikanen hard nodig als hij kans wil maken op het presidentschap. Palin ging los tegen Republikeinen die zich nog niet achter Trump hebben geschaard. Zij voelen zich volgens Palin bedreigd door hen die zich wel in de miljardair geloven.

  Van de 4.000 bezoekers aan de conferentie kwam maar een klein deel opdagen om Trump te horen spreken. Desondanks was hij positief over Colorado, de staat heeft hem ‘veel over politiek geleerd’, aldus Trump. Hij doelde op zijn nederlaag in de staat tijdens de voorverkiezingen: zijn rivaal Ted Cruz won alle gedelegeerden, terwijl Trump had verwacht te als overwinnaar uit de bus te komen.

 2. 1 juli 2016, 01:07
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s