Wakker worden met Wilders

Bron: USA blog VK

USA16 - Waarom Trump 'de meest LGBT-vriendelijke' kandidaat is
©

PVV-leider Geert Wilders is vanavond een van de gasten op wat door de organisatoren ‘de geweldigste party bij de Republikeinse partijconventie’ werd genoemd. Wakker worden!, is het thema van de bijeenkomst waarop een keur van ultraconservatieve Amerikaanse spraakmakers hun opwachting maakten.

Wakker worden? Waarvoor? ‘Het is tijd voor de flikkergemeenschap om wakker te worden en zich aan te sluiten bij de slimme, knappe en moedige baanbrekers die ik de L-G-B-Trump noem!’, riep Milo Yiannopoulos, de luidruchtige twitterkampioen van de conservatieve site Breitbart, de Amerikaanse LGBT-gemeenschap op. Trump is volgens Yiannopoulos de meest ‘homovriendelijke’ presidentskandidaat uit de Amerikaanse geschiedenis.

‘Anders dan Hillary Clinton wordt hij ook niet gesponsord door landen die homo’s executeren.’ Waarom is Trump ook alweer de meest ‘homovriendelijke’ kandidaat? Yiannopoulos: ‘De radicale islam is momenteel de belangrijkste bedreiging voor de homorechten en Donald Trump is de enige die deze bedreiging serieus neemt.’ (Bert Lanting)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s