Airplane crash with #Pence and family

 1. Vliegtuig Pence belandt in het gras

  Een vliegtuig met daarin de Republikeinse vicepresidentskandidaat Mike Pence is donderdagnacht bij de landing van de baan geslipt. Het vliegtuig raakte tijdens de landing op het vliegveld van LaGuardia in New York van de baan. Er zijn geen gewonden gevallen.

  Het incident gebeurde kort voor acht uur ‘s avonds lokale tijd in slecht weer. Het vliegtuig maakte een harde landing bij hevige regen. De piloot remde daarop stevig en de passagiers roken verbrand rubber. Het vliegtuig trok daarbij stukken landingsbaan kapot tot het tot stilstand kwam op het gras.

  Modder
  Pence liep daarop naar het gedeelte van het vliegtuig waar de journalisten zitten en zei rustig: ‘We zien modder op de voorruit.’ De gouverneur van Indiana voelde zich prima. De veertig inzittenden werden via de achterkant van het toestel geëvacueerd. Pence zei door het incident een fundraiser in de Trump Tower in New York af en ging in plaats daarvan direct naar zijn hotel in de stad.

  Aan boord van het vliegtuig waren ook de vrouw en dochter van Pence. Hij was afkomstig uit Iowa, waar hij al langer moest wachten voor vertrek vanwege het slechte weer in New York. Daar maakte hij bij het wachten nog een vrolijke Twitter-foto. Een woordvoerder van Donald Trump zei dat de presidentskandidaat kort na het incident gebeld heeft met Pence. Hij is ‘erg opgelucht is dat iedereen aan boord veilig is’.

 2. 28 oktober 2016, 03:19

  A ground hold at Laguardia led to some football on the tarmac in Iowa.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s