Trump : “geen tijd om te Twitteren nu”

  1. Donald Trump tweet niet zelf meer. Medewerkers van de Republikeinse presidentskandidaat hebben volgens The New York Times de verantwoordelijkheid voor zijn Twitteraccount overgenomen.

    Trump gebruikte Twitter de afgelopen maanden veelvuldig om rivalen en critici de volle laag te geven. Inmiddels zouden medewerkers de tekstberichten tikken. Het is nog onduidelijk wanneer de Trump-campagne die wijziging doorvoerde, maar de afgelopen 24 uur verschenen vooral bedankjes aan aanhangers op de tijdlijn.

    President Barack Obama greep het nieuws onmiddellijk aan om de spot te drijven met Trump. ‘Kennelijk heeft zijn campagneteam zijn Twittertoegang afgepakt’, grinnikte Obama tijdens een toespraak. Volgens de president hadden de medewerkers van Trump weinig vertrouwen in de zelfbeheersing van hun kandidaat.

    Dat Trump het twitteren moet overlaten aan medewerkers, bewijst volgens Obama dat de Republikein niet geschikt is voor het hoogste ambt in de Verenigde Staten. ‘Als iemand een Twitteraccount al niet aankan, kan hij de lanceercodes voor nucleaire wapens zeker niet aan.’

  2. 6 november 2016, 21:31
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s